Praktijk voor Fysieke en Psychische aandoeningen en Life Coach

Je bent meer dan een “mens”

Tijdens het eerste consult hebben we een uitgebreid gesprek over je klachten en het ontstaan hiervan.
Helaas gaan veel therapieën en ook de reguliere geneeskunde te veel uit van ‘een mens’.
Maar ieder mens is zo ontzettend verschillend…
Dit wordt heel duidelijk in de Energetische Therapie! Ieder individu is totaal anders, man of vrouw, leeftijd en erfelijke factoren.
Ook spelen ervaringen een belangrijke rol in onze opbouw van DNA en onze cellen. Daarom is de energetische Therapie zo waardevol omdat deze uitgaat van een zeer persoonlijke aanpak.

Consult

Ik werk via de z.g. polsdiagnose die ook wordt gebruikt in de ayurvedische geneeskunde. Ik zal dan vaststellen waar de problemen liggen en of een verandering is opgetreden. Normaal gesproken is er een merkbare verbetering van je klachten binnen 3-4 behandelingen. Na een behandeling kan het zijn dat de klachten zich tijdelijk verergeren of kun je  moe worden, dit is echter van tijdelijke aard.
In het algemeen is de duur van een consult ongeveer 45 min. maar mocht het nodig zijn kan dit best uitlopen wat geen gevolgen heeft voor het consult-tarief. Na ongeveer 5-6 consulten evalueren we de behandelingen omdat er wel sprake moet zijn van een duidelijke verbetering. Bij 80-90% van mijn cliënten geeft deze therapie een positief en tevreden resultaat.

Tarieven

Tarief behandeling/consult € 48.50
Om de administratie te ontlasten is er geen pinautomaat aanwezig. Er kan alleen contant worden afgerekend. Je ontvangt via de mail een factuur in pdf-formaat die digitaal kan worden doorgestuurd naar je zorgverzekeraar, of indien je dat wenst print ik deze voor je uit.

Worden mijn behandelingen vergoed ?

Ik ben aangesloten bij de VVET (Verbond Van Energetisch Therapeuten) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Door als HBO-Registertherapeut® te zijn ingeschreven vergoeden zorgverzekeraars mijn behandelingen vanuit de aanvullende verzekering. Een bijkomend voordeel is dat deze vergoedingen niet onder het eigen risico vallen.

Door het lidmaatschap van de VVET en het RBCZ weet je dat je met een erkende therapeut te maken hebt die de opleiding op HBO niveau heeft afgerond. Ook staat deze garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden. De vereniging verplicht tevens haar leden tot het volgen van een aantal jaarlijkse bijscholingen om de professionele kwaliteit van de therapeut te waarborgen.

logo VVET en RBCZ

 

 

 

 

 

Registertherapeut BCZ®

Aangesloten: VVET (Verbond Van Energetisch Therapeuten) en RBCZ  een overkoepelende organisatie voor beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg die artsen en HBO-therapeuten certificeert  en registreert. En als extra waarborg bij het TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).